DENTALNI TURIZAM

ŠTA JE DENTALNI TURIZAM?


Stomatološki turizam (koji se naziva i stomatološki odmor ili poznat kao stomatološki odmor u Evropi) je podskup sektora poznatog kao medicinski turizam . Uključuje pojedince koji traže stomatološku pomoć izvan svog lokalnog zdravstvenog sistema i mogu biti popraćeni odmorom. Stomatološki turizam raste širom sveta; Kako svet postaje sve više međuovisan i konkurentan, tehnika, materijal i tehnološki napredak brzo se šire, omogućavajući provajderima u zemljama u razvoju da pruže stomatološku negu uz značajne uštede u poređenju sa svojim vršnjacima u razvijenom svetu.

Pošaljite nam vaš Ortopan

U vašoj zemlji potrebno je da snimite digitalni Ortopan svih zuba i pošaljete nam isti na mail 
timdentalcentar@yahoo.com
U opisu maila objasnite nam koji je vaš problem, kakve su vaše potrebe i šta je vaša želja.

Predlog sanacije zuba

U što kraćem roku nakon detaljne i precizne stručne analize šaljemo vam odgovor sa našim predlogom i planom kako bi trebalo da vaše zube i osmeh dovesti do savršenstva. U ovom koraku dobijate vrlo preciznu finansijsku konstrukciju celog rada kao i vremenski okvir za završetak istog.

Dogovor termina  dolazak i smeštaj

Ukoliko vam naša ponuda odgovora i odlučite se za dolazak u Srbiju ostaje da dogovorimo termin početka rada. Sve ostalo vas čeka kad dođete. Bezbolne intervencije, smeštaj, prevoz, prevodilac, kao i uživanje u Beogradu.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Scroll to top